ERDAL AKARSU / YÖNETİM KURULU BAŞKANI

1965 yılında İstanbul'da doğdu. Trakya Üniversitesi İnşaat Bölümünden mezun oldu. İnşaat ve taahhüt işlerini yapmak üzere 1989 yılında kendi şirketini kurdu. 1994 yılında şirketleşerek Akarsu Group olarak iş hayatına devam etmektedir.

Shell, Total akaryakıt bayiliği ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Çanakkale Dardanel Spor Basın Sözcülüğü ve Genel Sekreterliği görevlerini üstlendi. 2010-2011 yılları arasında Çanakkale Lions Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2011-2013 yılları arasında Çanakkale Spastik Özürlü Çocuklar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2012–2014 yılları arasında Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2009-2013 yılları arasında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2014 yılında Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir ve bu görevi hâlen sürdürmektedir. 2015 yılında kurucusu olduğu Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (GÜNMARSİFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. İngilizce bilmektedir.

ŞEBNEM AKARSU / TED ÇANAKKALE KOLEJİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ

1972 yılında Çanakkale’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1997 yılından itibaren Akarsu Group bünyesinde üst düzey yönetici olarak çalışmaya başladı. Çanakkale Shell ve Total Akaryakıt İstasyonlarında yöneticilik görevi bulunan Akarsu, iş hayatında kadın çalışan istihdamına önem vermekte ve sektörde çalışan kadın sayısını artırma konusunda çalışmalarda bulunmaktadır.

2023 yılı itibariyle TED Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Üyeliğinde iş hayatına devam eden Akarsu, evli ve 2 çocuk annesidir.

CAN AKARSU / TED ÇANAKKALE KOLEJİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ

2000 yılında İstanbul’da doğdu. 2018 yılında Mef Kolejinden mezun olduktan sonra lisans eğitimi için İngiltere’ye giden Akarsu, REGENT’S UNIVERSITY LONDON’da BA (Hons) Global Management (Leadership & Management ) bölümünden mezun oldu. Halen Akarsu Group bünyesinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır.

2023 yılı itibariyle çalışma hayatına TED Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmektedir.

Dr. Tuncay ŞAMDAN / TED ÇANAKKALE KOLEJİ KURUCU MÜDÜRÜ

• Tuncay ŞAMDAN, Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu, “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında tezli yüksek lisans yaptı (Bitirme Tezi: Avrupa Birliği’ne Giriş Sürecinde Türkiye Okul Müdürleri Profili)  ve  yine  “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında doktora yaptı (Bitirme Tezi: İlkokul ve Ortaokul Öğretmenlerinin Algılarına Göre Örgütsel Adalet ve Örgütsel Sinizm Arasındaki İlişkinin İncelenmesi).
  • 30 yıl çeşitli özel okullarda ( ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde) ve vakıf üniversitelerinde öğretim görevlisi, İngilizce öğretmeni, bölüm başkanı, müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptı.
  • 2010-2023 yılları arasında 4 dönem Türkiye Özel Okullar Derneği İlköğretim Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı.
  • 2010 yılında Ankara’da yapılan 18.Milli Eğitim Şurası’na İlköğretim Komisyonu başkanı olarak Türkiye Özel Okullar Derneği’ni temsilen katıldı.
  • 2012 yılında “4+4+4 “ sistemi ile ilgili MEB görüşmelerinde Türkiye Özel Okullar Derneği İlköğretim Komisyonu başkanı olarak görev aldı.
  • İngiltere, Finlandiya, Hollanda, Norveç, Fransa, Romanya ve Yunanistan’da çeşitli uluslararası
  • kurs ve seminerlere katıldı, ortak projeler yürüttü.
  • Okul müdürü olarak İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden 4 adet başarı ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Dr.Tuncay ŞAMDAN’ın Yayımlanmış Makaleleri, Bildirileri ve Kitap Bölümlerinden Bazıları Şunlardır (Okumak için tıklayınız...)

• “Eğitimde Örgütsel Davranış”  kitabı için “Eğitimde Örgütsel Adalet”  ve  “Eğitimde Örgütsel Sinizm”  bölümlerini yazdı.
  • “İlkokul ve Ortaokul Öğretmenlerinin Algılarına Göre Örgütsel Adalet ve Örgütsel Sinizm Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” adlı makalesi  Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi’nde yayınlandı.
  • “Okul Müdürlerinin Sosyal Adalet Liderliği ile Örgütsel Sinizm Arasındaki İlişkiye Yönelik Öğretmen Algılarının İncelenmesi” adlı makalesi 19 Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde yayınlandı.
  • “Özel Okul Öğretmenlerinin Algılarına Göre Örgütsel Adalet ve Örgütsel Bağlılık Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” adlı makalesi  Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde değerlendirme sürecinde.

Dergilerde Yayınlanan Diğer Yazılarından Bazıları Şunlardır:

Eşi de öğretmen olan Dr.Tunncay ŞAMDAN evli ve iki  kız çocuğu babasıdır.