TED Çanakkale Koleji Radyosu, öğrencilerimizin kurduğu Radyo Kulübü tarafından hayata geçirilen bir yayın platformudur. Bu radyo, TED Çanakkale Koleji öğrencilerinin liderliğinde yönetilir ve organize edilir. Radyo Kulübü üyeleri, çeşitli programlarla dinleyicilere zengin ve eğlenceli içerik sunmayı hedefler. Yayınlarımız, öğrencilerimizin yaratıcılığını ve yeteneklerini sergileme fırsatı sunarken aynı zamanda okul topluluğunu bir araya getirme amacını taşır. TED Çanakkale Koleji Radyosu, öğrencilerin sesini duyurduğu dinamik bir iletişim aracıdır.

Haftalık Yayın - TEDCODE

Bu hafta TED Çanakkale Koleji Radyosu'nda TEDCODE ekibiyle kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. Okulumuzun teknoloji takımı olan TEDCODE, geçtiğimiz günlerde kazandıkları bir kupa hakkında da bilgi verdiler. Bu söyleşi, takıma başarısını ve kazanma sürecini dinleyicilerle paylaşma fırsatı verdi.

Haftalık Yayın - Şebnem Akarsu

Haftanın konuğu Şebnem Akarsu'nun konuşması.

Okulumuzun teknoloji takımı TEDCODE'un Çanakkale'yi gururlandıran başarısı.

Yeni Yıl Özel Yayını

TED Çanakkale Koleji Radyosu, yeni yıl coşkusunu kutlamak için özel bir yayınla karşınızda! Şimdi dinlemeye başlayın ve yeni yıla birlikte heyecanla adım atalım!

Radyomuz Yayın Hayatına Başladı

TED Çanakkale Koleji Radyosu yayın hayatına başladı.